Rólunk, célunk

TEAM PROFIT2Be

Az oldal alapító tagjaiként annak idején az egyetemi diploma után mi is lelkesen vetettük bele magukat az alkalmazotti mókuskerékbe. Belföldi munka után külföldre mentünk úgy gondolva, hogy ott majd más lesz. Azonban ismereteink bővítésén és világszemléletünk tágításán kívül semmi nem változott, és gyakran a magánélet rovására ment a munkára fordított idő.

Miért is változott volna?! Ugyanúgy alkalmazottnak jelentkeztünk, reggeltől estig másnak dolgoztunk.
Több éves külföldi tartózkodás után eldöntöttük, ez így nem mehet tovább, minket az állásunkon kívül más dolgok is érdekelnek!


Kezdjünk el élni!
Miként lehetne kizökkenni a mókuskerékből?
Legfontosabb kérdés nekünk is, mint mindenki más számára: Hogyan tudnánk helyettesíteni az alkalmazotti fizetést?

Így hát elhatároztuk, elkezdjük felkutatni azokat az üzleti lehetőségeket, szolgáltatásokat, melyek a legkevesebb tőkével, egyszerűen biztosítanak passzív jövedelmet számunkra. Saját kapcsolatrendszerünk és ismeretségi körünk segítségével kezdtük. Az út rögös volt, de szépen lassan megtaláltuk azokat a lehetőségeket, amiket kerestünk (vagy ők találtak meg minket).
A világban farkastörvények uralkodnak, mindenki azt nézi, hogyan juthat feljebb egyik-másik emberen, nem pedig azt, hogyan segíthet. Célunk, hogy mindent, amit megtapasztaltunk és fontosnak tartunk, azt eljuttassuk a hozzánk hasonló emberekhez, hogy ők ne kövessék el ugyanazt a hibát, vagy éppen ellenkezőleg, hamarabb lássák meg a lehetőséget.

Sikeres böngészést kívánunk!

Gergő és Máté